Foto: Usijanje

REAKCIJA ZAMENIKA GRADONAČELNIKA

VESIĆ: Prenoseći poruke Velje Nevolje, Đilas poziva na linč Danila Vučića

Politika

Član Predsedništva SNS Goran Vesić na Fejsbuku je napisao da je "Đilasov sajt danas napao Danila Vučića, nacrtao mu metu i pozvao na njegov linč".

"Tekst u kome se poziva na linč Danila Vučića dokaz je da Dragan Đilas preko svog sajta, čiji je direktor Đorđe Stefanović, prenosi poruke Velje Nevolje koji sa svojom bandom leži u zatvoru", naveo je Vesić, komentarišući tekst u kojem se, pozivajući se na izjave navijača Partizana iz grupe "Južna strana 1970" tvrdi da je sin predsednika Aleksandra Vučića obećao pomoć države u preuzimanju južne tribine, ali je to demantovala navijačka grupa "Kićina braća".

Vesić navodi da je "Đilas odavno prešao sve ljudske granice i političku borbu pretvorio u obračun ne samo sa političkim protivnicima već i njihovim porodicama".

"Sada kada njegov sajt objavljuje tekst u kome anonimni izvori iz pohapšenog kriminalnog klana prete sinu predsednika jasno je da Đilas želi krv na beogradskim ulicama. Veruje Đilas da samo tako može da se dočepa vlasti", zaključuje Vesić u objavi na svom Fejsbuk nalogu.

(Kurir.rs)