Foto: Printscreen

HIT

SVAKO JE DOBIO SVOJ EPITET: Paula priznala da se muva sa momcima iz dosade, a onda je Đedović opisao sve LJUBAVI U BELOJ KUĆI!

Rijaliti

Paula Hublin je priznala da se muva sa momcima iz dosade.

"Rekla si da si se ovaj put pomirila sa Franom jer si želele, zašto si se onda pre mirila?"

- Jeste, htela sam da budem sa njim ponovo i da se unormalimo, ali sve pre ovoga je bilo jer mi je bilo žao, jer je bio depresivan i prilazio mi je! Ja sam rekla da u životu ne znam da budem sama i da nisam davala sebi prostor da budem sama, i nisam probala to ja uvek moram da budem u vezi, a u neke veze ulazim jer mi je dosadno i umislim da sam se zaljubila, ali ja nisam normalna. Bila sam i sa Filipom super, danima sam tada razmišljala da li bih mogla da se pomirim sa Franom - rekla je Paula.

foto: Printscreen

-Ova nije normalna, spavala je sa momcima iz dosade! Ja ovo nisam video, Mina i Car katastrofa, Čorba sedi sam, a Teodora sedi pored njegove bivše, Fran kao grobaru sa lopate da je pobegao, Sanja je treudan možda sa Mininim dečkom, ja ne znam šta da kažem. Ova plače za Anom, a pozdravlja Šaka i Gileta, a Mišel momak Mine Vrbgaški od tri dana i mi sada tumačimo ko se sa kim j*bao! - vikao je Đedović.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO: