Foto: Profimedia

astrologija je tako rekla

OSOBE ROĐENE U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU OGROMNE TROŠADŽIJE: Narodna banka ovim rasipnicima ne bi bila DOVOLJNA!

Zanimljivosti

Oni kupuju kao da sutra ne postoji, ponekad naruče dva jela kad se ne mogu odlučiti šta bi jeli.

Kupuju stvari koje zapravo već imaju kod kuće: govorimo o rasipničkim nastrojenim horoskopskim znakovima.

foto: Profimedia

Lav

Lav je sve - samo ne škrt. Ima istančan ukus, a takođe je i materijalistički nastrojen. Budući da je poznat po dobrom stilu, svaki dan daje sve od sebe da svojim držanjem impresionira druge. Bilo da se radi o skupim satovima, velikim automobilima ili dizajnerskoj odeći: Lav ništa ne izostavlja i radije rasipa svoj novac umesto da ga gomila u banci. Istovremeno, ovaj horoskopski znak smatra se velikodušnim i darežljivim te stoga voli da daje skupe poklone voljenim osobama.

foto: Profimedia

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage takođe imaju rasipničku crtu - uostalom, živi se samo jednom! I tako se onda fino često dogodi da ovaj horoskopski znak krajem meseca ponekad živi izvan svojih mogućnosti i kupuje jedan skupi predmet za drugim. Vaga često dobije poriv za kupovinom, zbog čega bi se trebala češće zapitati treba li zaista određenu stvar. Još jedno tipično ponašanje Vage: zove dostavu hrane premda joj je frižider pun. Neretko je slučaj da neka hrana završi u smeću – a ovu vrstu otpada lako bi se moglo izbeći.

foto: Profimedia

Škorpija

Škorpija voli ići na (virtuelna) šoping putovanja i nagraditi se. Kupuje kad je srećna i želi učiniti nešto dobro za sebe, ali šopinguje i kad je tužna i traži utehu. U domaćinstvu takođe nema uštede: Škorpija umesto upoređivanja ugovora ostaje verna svojim pružaocima usluga iz lenjosti, čak i ako skuplje plaća. Istovremeno voli ulagati u neobične uređaje poput kuhinjskih mašina, usisavača na baterije, paročistača itd.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Miss7)

Bonus video: