Foto: Profimedia

rastanak se bliži

LUKA ĆE DOBITI NOVOG TRENERA U REALU! Španski mediji bruje: Zidan rekao igračima da napušta klub, Madriđani već traže zamenu!

Fudbal
> 14:56h

Proslavljeni fudbalski stručnjak Zinedin Zidan na kraju sezone će napustiti Real Madrid, tvrde španski mediji.

Ugledna "Marka" piše da je Francuz već obavestio igrače da na kraju sezone odlazi sa klupe Madriđana.

Čak i u slučaju da Real uspe da osvoji šampionsku titulu u Španiji, Zidan neće promeniti svoju odluku, a klub je već počeo intenzivno da traga za njegovom zamenom.

Srpskog fudbalera Luku Jovića, koji se na leto vraća u Madrid sa pozajmice iz Ajntrahta, dočekaće novi trener. Spekuliše se da je glavni kandidat trenutno italijanski stručnjak Masimilijano Alegri.

Zidan je na konferenciji za medije pred meč sa Bilbaom praktično najavio odlazak.

"Dođe tako trenutak kada je vreme za promenu, jer je tako najbolje za sve. Postoje trenuci kada morate da budete tu i drugi kada morate da odete za dobrobit svih", rekao je francuski stručnjak.

Real Madrid dva kola pre kraja šampionata zauzima drugu poziciju na tabeli sa dva osvojena boda manje od lidera Atletiko Madrida.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Još dva kola nade za Real da može do titule. A može samo ako uzme šest bodova, a Atletiko ne pobedi u oba kola. Real danas (18.30) ima teško gostovanje Bilbau, a kvota na dvojku je 1,55, dok je dupla šansa 1X 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Real Madrid.

Kurir sport