Foto: Profimedia

astrologija

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ČIJA SRCA SU ZALEĐENA: Oni su toliko bezosećajni da možete da KLEČITE pred njima oni vas neće ni pogledati

Zanimljivosti

Za horoskopske znakove poput Jarca, Vodolije, Device i Bika kažu da su najhladnijeg srca zbog načina na koji se izražavaju. To može biti njihov obrambeni mehanizam, možda su tako vaspitani, a možda se osećaju neprijatno ako iskreno iskažu svoje osećanja.

5 najhladnijih horoskopskih znakova:

foto: Profimedia

1. Rak

Možda se pitate kako se na Rakove može gledati kao na hladne jer su oni poznati po svojoj ljubavi i osećajima. Ali njihove emocije mogu biti hladne. Ako misle ili su ubeđeni da ih je neko izdao ili povredio, mogu da potpuno izgube emociju. Prema nekome ko ih je po njihovom ubeđenju (što ne mora da bude istina) povredio ponašaće se kao da ne postoje. Ljuti su i pobrinuće se da njihov neprijatelj plati za bilo koji 'zločin' koji je počinio.

foto: Profimedia

2. Jarac Jarci ne žele da emocije upravljaju njima, pa će, ako mogu, radije biti hladni nego da ih prevladaju osećaji. Skloni su misliti da zbog previše sentimentalnosti mogu izgledati slabo pa ih drugi ljudi neće vidjeti onako kako zapravo izgledaju. Pred drugima žele ostaviti dojam praktičnih, logičnih i kontroliranih ljudi.

foto: Profimedia

3. Vodolija Vodolija ne želi da troši vreme i razmišljanja na pomaganje nekome s emocionalnim problemom ako ga mogu izbeći. Njima ne treba ići kada vam treba rame za plakanje. Oni će biti hladni i njima je to u redu.

foto: Profimedia

4. Devica

Postoje trenuci kada Devica zaistinu veruje da je najpametnija osoba u sobi i da svi ostali nisu ni upola briljantni kao ona. Device vole učiti i pokazivati ​​naučeno. Budući da su toliko usredotočeni na ono što im se događa u glavi, ponekad mogu zanemariti ono što im se događa u srcu. Zbog toga mogu biti hladni i bezosećajni. Device nisu namerno hladne, one toga nisu ni svesne.

foto: Profimedia

5. Blizanci Blizanci mogu biti nepredvidivi - u jednom trenutku su topli i gostoljubivi, u drugom su hladni, udaljeni i neprijateljski raspoloženi. Ako ste ih povredili ili nekoga koga vole, biće to kao da ste odjednom smrznuli njihove osećaje i emocije. Ne brinite, pokazaće da su nezadovoljni.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Your Tango