Foto: Zorana Jevtić

urnisao ga

PREDSEDNIK IO SNS ŽESTOKO ODBRUSIO VULETIĆU Glišić: Pedofilu, odgovaraćeš za svoja zlodela! Je l ti batica koljač to naredio?

Politika

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić, žestoko je odgovorio bivšem potpredsedniku FK Partizan i profesoru na Pravnom fakultetu u Beogradu Vladimiru Vuletiću na optužbe da bi predsednik Srbije Aleksandar Vučić u borbi sa mafijom trebalo prvo sebe da uhapsi, te da je njegov sin Danilo postao vlasnik FK Rad.

foto: screenshot

- Redovni pedofilu a vanredni profesore Vladimire Vuletiću, to što do sada nisi odgovarao za svoja zlodela, ne znači da nećeš. Jel ti batica koljač što pravi ćevape od ljudskog mesa dojavio da nastaviš tamo gde je on stao? Jesi li i ti probao ćevape od ljudskog mesa? Kad si pedofil zašto ne bi bio ljudožder. Redovni pedofilu, nećeš se napadima na nedužne sakriti od pitanja kakve su tvoje veze sa koljačima i mafijom koju oslovljavaš sa "batice". Ako si izbegao na poligrafu da odgovaraš na pitanja o seksualnom iživljavanju nad maloletnim dečacima, ne znači da ćeš od istine pobeći - poručio mu je Glišić.

Danilo Vučić, kako je dodao, nikada nije bio vlasnik ni jednog kluba niti ima nameru da bude, pogotovo ne da zauzima navijačke tribine.

- Ovu gnusnu laž si izmislio i plasirao po zadatku, da tom detetu nacrtaš metu na čelu. I jedini razlog zašto si se odlučio da na ovaj način pozoveš na ubistvo Danila je taj što je njegov otac Aleksandar, predsednik ove države. On van smeta jer vas pedofile, kriminalce, secikese, mafijaše, ljudoždere hapsi i trpa u zatvor. Misliš da ako si mogao nekažnjeno da siluješ maloletnu decu da možeš nekažnjeno i da pozivaš na ubistvo, u ovom slučaju ubistvo Danila Vučića? E, pa, neće ići redovni pedofilu. Borba sa mafijom biće dovedena do kraja i ruka pravde stićiće i tebe izopačeni čoveče - odbrusio mu je Glišić.

foto: Printscreen

Podsetimo, Vuletić je gostujući u emisiji "Dobar, loš, zao", komentarišući najavu borbe protiv mafije u fudbalu, opleo po predsedniku države i njegovom sinu.

- Da bi pobedio mafiju u fudbalu, Aleksandar Vučić bi morao da uhapsi sebe, Zvezdana Terzića i Milorada Vučelića. To znači da bi morao da se bori protiv sebe - rekao je Vuletić.

Naglasio je potom da je verovatno blizu istine da je Danilo Vučić postao vlasnik FK Rad i da pokušava da preuzme južnu tribinu na stadionu Partizana.

- Tako nešto bi najviše odgovaralo njegovom ocu - zaključio je Vuletić.

Foto/Source:Zorana Jevtić/ Kurir.rs

Bonus video: