Foto: Printscreen Twitter/Manchester News

dečakova majka pronašla ljubavna pisma

IMALA SEKSUALNE ODNOSE SA DEČAKOM (15) Negovateljica (26) završila u zatvoru: Mrzim sebe, uništila sam im živote FOTO

Majka dvoje dece (26) imala je seksualne odnose sa petnaestogodišnjakom, a nakon što je njihova veza otkrivena, a ona završila u zatvoru, nastavila je da proganja dečaka i da ga moli da je ne napušta.

Planeta

Sve je počelo kada se prošle godine tokom lokdauna bivša negovateljica Lora Bardsli iz Stokporta u Velikoj Britaniji zbližila sa porodicom dečaka. Oni su joj pomagali sa njenom decom, a u to vreme njena veza sa dugogodišnjim partnerom je počela da se raspada.

Tokom romanse koja je započeta u junu prošle godine, Bardsli je sa dečakom razmenjivala poruke seksualne sadržine govoreći koliko ga voli, imala sastanke sa njim u pabu, a kada je bio na letnjem raspustu, napisala mu je niz ljubavnih pisama.

Četvoromesečna afera otkrivena je kada je dečakova majka pronašla ljubavna pisma dok mu je čistila spavaću sobu.

Dečak je u početku odbio da razgovara o tome, ali je kasnije priznao kada je počeo da se zabavlja sa 17-godišnjakinjom koja je postala ljubomorna.

U izjavi policiji, dečakova majka je ispričala kako je videla "promenu" u ponašanju njenog sina prema njoj otkako je počeo da se viđa sa Bardsli koja je nakon optužbi dobila šest godina zatvora.

Ona je priznala krivicu za nekoliko optužbi, za seksualne aktivnosti sa detetom, uznemiravanje i posedovanje zabranjene stvari u zatvoru - nabavila je mobilni telefon sa kojeg je dečaku slala poruke.

"Njegova majka je primetila da je svoje slobodno vreme provodio na adresi optužene i izgleda da je gubio interesovanje za svoje hobije. Sređivao bi se kada bi išao kod nje i ostajao do kasno uveče, govoreći da ide da se igra sa njenom decom", naveo je tužilac Daniel Kalder.

"Roditelji su postajali sve zabrinutiji zbog vremena koje je on provodio na njenoj adresi, pa je on počeo da izmišlja izgovore kada bi išao kod nje".

Početkom septembra, majka dečaka je pronašla ljubavna pisma, napravila fotokopije i upozorila svog supruga. Otišla je da se suprotstavi Bardsli i tamo uočila dečakov kaput okačen u hodniku. Kada je pretražila džepove pronašla je kondome.

Upozorila je Bardsli da se kloni njenog sina, ali kasnije te večeri, nakon svađe, tinejdžer je pobegao iz porodične kuće i prijavio se u hotelsku sobu sa starijom ljubavnicom.

Kada je policija započela istragu, Bardsli je poslala dečaku poruku u kojoj mu je napisala da se "drži priče, reši pisama i izbriše sve poruke".

Takođe ga je ohrabrila da promeni ime i fotografiju na profilu na društvenim mrežama kako bi se činilo da je njen kontakt s njim bio s nekim drugim. Njih dvoje su čak nastavili da se sastaju u tajnosti narednih dana.

Samo nekoliko dana kasnije, Bardsli je uhapšena, ali je negirala da je imala seksualne odnose sa dečakom koji je isprva odbio da da izjavu.

Odobrena joj je kaucija pod uslovom da ga ne kontaktira, ali ona mu je slala poruke preko društvenih mreža i pisala mu da ga voli i da je ljubomorna što komunicira sa devojkama na Instagramu.

Ponovo je uhapšena nakon što je dečak prijavljen da nije bio u školi i kada je policajac video par zajedno.

Bardsli je na kraju zatvorena 15. februara, a sledećeg dana u njenoj ćeliji pronađen je telefon.

"Ovo nije bio neki oblik seksualnog osvajanja - ona ​​je to doživljavala kao iskrenu vezu, ali shvata da je iskoristila prednost. Potpuno se stidi svojih postupaka i prepoznaje da ništa što mogu da kažem sudu ne može da umanji štetu i povredu koja je naneta porodici. Ona razume da je u potpunosti kriva ona i da je on bio dete", rekao je branilac Džon Ričards.

U izjavi sudu sama Bardsli je rekla: "Gadim se i mrzim sebe. Nije trebalo da se dogodi. Uništila sam im živote".

Kurir.rs/Daily mail