Foto: Profimedia

hit

ZASPAO JE NA PLAŽI A KADA SE PROBUDIO VIŠE NIJE LIČIO NA SEBE? Ovo su muke koje nas SVE čekaju OVOG leta!

Zanimljivosti

Na društvenim mrežama kruži fotografija muškarca Nika koji je slučajno zaspao na plaži sa maskom na licu. Kao rezultat toga, kada se probudio i skinuo masku, na lici mu se videla jasna razlika - beli tragovi od maske, ali nije bilo baš sve kako se na prvi pogled činilo.

foto: Printscreen/Tik Tok

Međutim, sve nije baš onako kako se čini - Nik je zapravo koristio filter da bi zavarao svoje sledbenike misleći da su mu ostale tanke linije od maske. A štos je korisnike TikToka zbunio.

Ljudi su takođe pohrlili da komentarišu video, mada nisu svi bili uvereni da je stvaran. Jedna osoba je napisala: "Pa dođavola. Zašto na plaži nosite maske?", "Ne... to je šminka", napisala je druga osoba. "To je filter, vidite kako se linije pomeraju“, dodao je jedan korisnik TikToka. Drugi su bili zbunjeni: "Pitanje je zašto nosite masku na plaži? Napolju ste" napisala je druga osoba.

Nik je potvrdio da je u šali koristio filter i da na licu nije imao preplanule linije. "Da, ovo je filter, samo sam hteo da nasmejem korisnike TikToka", rekao je.

foto: Printscreen/Tik Tok

Kurir.rs/Blic Žena/M.M.

BONUS VIDEO: