Foto: Printscreen/Instagram

ONE SU MU NAJVAŽNIJE

DVE ŽENE OBELEŽILE SU MU ŽIVOT: Majka fudbalera Filipa Đorđevića je uhapšena, a o njegovoj supruzi se non stop piše! VIDEO

U zajedničkoj akciji inspektora Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova prema nezvaničnim informacijama uhapšena je majka bivšeg fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića.

Fudbal
> 20:45h

Ona je iza rešetaka završila zajedno sa još četiri osobe iz Beograda i Loznice zbog sumnje da su u saučesništvu izvršili krivična dela poreske utaje, zloupotrebe službenog položaja i zloupotrebe položaja odgovornog lica.

Inače fudbaler Filip Đorđević često je u žiži medijske pažnje i zbog supruge, manekenke Jovane.Njih dvoje su u braku već 6 godina i imaju dvoje dece - ćerku Noel i sina Leona.

Jovana sada Đorđević, a ranije Švonja je 2012. godine na snimanju spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose.

Na svu sreću njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

Mediji pišu o njoj zbog provokativnih izdanja, za mnoge je ona najzgodnija žena fudbalera. Đorđevićeva se ne libi da na Instagram profilu podeli izazovna izdanja na kojima je maltene potpuno gola.

Kurir sport