Foto: Profimedia

reakcija

GVARDIOLA POSLE PORAZA U FINALU: Uradio sam ono što je bilo najbolje za tim! Nadam se da ćemo ponovo igrati u finalu!

Fudbal
> 12:13h

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova ekipa imala izuzetnu sezonu i dodao da je izabrao najbolji tim u večerašnjoj utakmici i porazu od Čelsija u Ligi šampiona.

"Imali smo izuzetnu sezonu. Čast je biti ovde. U drugom poluvremenu smo bili briljantni i hrabri. Ali, oni su se toliko jako brani i bili su brzi u kontranapadima. Možda ćemo se jednog dana vratiti. Uradio sam ono što je bilo najbolje za tim, u vezi sa sastavom", rekao je Gvardiola za BT Sport, preneo je Skaj.

Fudbaleri Mančester sitija nisu uspeli da osvoje Ligu šampiona, pošto su večeras u finalu u Portu izgubili od Čelsija sa 0:1.

"Povredio se Kevin de Brujne tokom utakmice, ali to se dešava. U ovakvim utakmicama potreban vam je svaki igrač. Sada je cilj da se odmorimo, a posle toga ići ćemo utakmicu po utakmicu i nadam se vratiti se u ovu fazu takmičenja", dodao je španski trener.

On je večeras pokušavao da osvoji treći trofej najjačeg klupskog takmičenja kao trener, nakon što je osvojio dve titule sa Barselonom, 2009. i 2011. godine.

Mančester siti je igrao u prvom finalu Lige šampiona.

Počela je brazilska Serija A, a već u prvom kolu večeras (21.00) se sastaju aktuelni šampion Brazila Flamengo i vladajući šampion Južne Amerike Palmeiras. U velikom derbiju tim iz Rio de Žaneira favorit je protiv rivala iz Sao Paula - kvota na keca je 1,82, na iks 3,50, a na dvojku 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Flamengo - Palmeiras.

Kurir sport/Beta