Foto: Profimedia

MISTERIJA REŠENA

BARMENI PRIČAJU O VAMA, ALI U ŠIFRAMA! Otkriveno značenje BROJEVA koje koriste kada vas ogovaraju u KAFIĆU ili restoranu!

Zanimljivosti

Barmeni su anonimno na jednom forumu otkrili tajne šifre i signale koje koriste za razgovor o gostima dok rade.

Sada definitivno možete znati kakvo mišljenje imaju o vama i da li ste im privlačni. Naime, neki barmeni imaju "tajne šifre" koje koriste za razgovor o gostima te kako bi obavestili kolege kada nešto nije u redu.

foto: Profimedia

"Pre nekog vremena otkrili su mi šifre koje koriste barmeni, a koje su se sastojale od različitih brojeva koji su korišćeni za stvari na šanku. Broj 86 znači da je ponestalo pića, 200 znači da kupac čeka, a 700 se odnosi se na atraktivnog gosta", otkrio je jedan korisnik foruma.

"Broj 700 znači da misle da ste najprivlačnija osoba u prostoriji, dok 699 znači da ste zgodni", napisao je drugi korisnik, a drugi je otkrio da se za zgodne devojke koristi i reč "cipele", navode barmeni.

foto: Profimedia

Ostali barmeni na forumu otkrili su da se broj 85 koristi ako nečega ponestaje iz zaliha, a 86 za ono čega više nema na zalihama, te 68 nakon što su se zalihe obnovile. Brojeve 601 i 602 koriste da bi kolegama dali do znanja da idu u kupaonicu, dok 603 znači da im treba pauza za cigaretu, a 608 za pauzu za užinu.

Ako čujete barmena kako izgovara broj 100, to znači da bar treba počistiti ili se treba pobrinuti za prazne čaše ili smeće.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror

Bonus video: