Foto: Kurir Televizija

četvrtfinale

MAJSTORI "MOZAIKA": Igor i Nebojša su dominirali u svakoj emisiji, a sada smo se OPROSTILI od NJEGA!

Jesenji TV program

Kviz "Mozaik" ušao je u svoje četvrtfinale i drugoj emisiji po redu, a i danas su se na crvenim i plavim pozicijama našli takmičari Nebojša Jeftović i Igor Burlica, samo što su ovaj put zamenili svoje prepoznatljive pozicije.

Igora smo ovaj put gledali na crvenoj poziciji, a Nebojšu na plavoj, te su takmičari i nastavili da se takmiče na poenima sa kojima na kojima su stali, Jeftović je u prethodnoj emisiji osvojio 125 poena, a njegov protivnik 95.

foto: Kurir Televizija

Standardno, kviz je otvoren igrom "Nizovi", koju su naši takmičari odigrali veoma uspešno i osvojili podjednak broj poena 11:11.

"Daj mi slovo" je takođe prošla veoma uspešno za takmičare, a Igor je osvojio veći broj rezultata jer dao i dužu reč "Paradoksno" i osvojio 26 poena.

foto: Kurir Televizija

Bilo je neizvesno dok smo gledali takmičare kako se boje za poene u igri "Abakus", a ovaj put u prednosti je bio Nebojša sa osvojenih 9 poena. Kada se napravio presek, moglo se videti da Jeftanović dominira sa 165 poena, dok je Burlica osvojio 135. Ništa još nije konačno i igra se nastavlja.

foto: Kurir Televizija

"Štafeta" ponekad i nije baš laka igra, ma koliko god se tako činilo, ali i Nebojša i Igor su je dobro savladali i osvojili podjednak broj poena - 11.

foto: Kurir Televizija

Igra "Magelan" nas je u prvom delu odvela istočno od Avale, pa su takmičari pitanjima otišli sve do Bukureštu, a u drugom delu Nebojša nije odustao od severa, te je odgovarao na pitanja vezana za Sremske Karlovce i Frušku Goru. Nebojša je dao veći broj odgovora i osvojio 26 poena, a Igor 16.

foto: Kurir Televizija

Igor je pokušao da se popne "Do vrha" i pokušao da nazive instrumenata koje sviraju naši poznati muzičari i osvojio 10 poena, dok je Nebojša davao nazive režisera legendarnih filmova i odgovorio tačno na sva pitanja. Jeftović je osvojio 30 poena, a kada se napravio presek, moglo se videti da je Nebojša i dalje u prednosti sa osvojenih 235 poena, dok je Igor osvojio 177.

Igra "Kurir" je donela konačan ishod ovog takmičarskog duela, te je Nebojša bez sumnje odneo pobedu sa 261 poenom.

foto: Kurir Televizija

Igor je takođe maestralno odigrao sve igre i osvojio 195 poena, a od "Službenog glasnika" je osvojio knjigu o Fruškoj gori.

foto: Kurir Televizija

Nebojša nastavlja svoje takmičenje i dolazi da se pripremi novu emisiju uz knjigu o Hramu Svetog Save.

foto: Kurir Televizija

(Kurir.rs)

OVDE MOŽETE UŽIVO DA GLEDATE KURIR TELEVIZIJU

Bonus video: