Foto: Zorana Jevtić

IZNEO NOVE DETALJE

ŠTO MI DIRAŠ IVANA OŽEGOVIĆA?! Muškarac izgovorio ovu rečenicu, pa udario Miljana Davidovića preko OKA!

Pop kultura

Glumca Miljana Davidovića iz telenovele "Igra sudbine" pre dve večeri prebili su u Novom Sadu jer je u seriji zario nož u stomak omiljenom junaku Ivanu Ožegoviću, a sad su isplivali novi detalji sukoba.

Miljan je ispričao kako se incident desio, a ni sam nije mogao da poveruje da ga je muškarac napao zbog lika koji igra.

foto: Privanta arhiva, Printscreen/Instagram

"Nisam pretučen, istina je da me udario čovek. To je to što se tiče incidenta. Rekao mi: 'Što mi diraš Ivana Ožegovića?' i udario me", rekao je Miljan i dodao da se incident dogodio na ulici "ispred jedne roštiljarnice" i da je ovo pojava koju bi trebalo ispitati.

"Da li ljudi to doživljavaju tako zbog rijalitija, ne znam... uglavnom, policija radi svoj posao", ističe Miljan u emisiji "150 minuta".

foto: Privatna Arhiva

Miljan Davidović rođen je 30. novembra 1978. godine u Sanskom Mostu. Godine 2000. upisao je Akademiju dramskih umetnosti u Banjaluci, u klasi Svetozara Rapajića. Diplomirao je 2004. godine u Beogradu, u klasi Predraga Ejdusa. Stalni je član Narodnog pozorišta Kikinda od 2005. godine. Od jeseni gledaćemo ga i filmu i seriji "Toma", a imao je prilike da radi s pokojnim Džejom Ramadanovskim na filmu "Vikend s ćaletom".

Kurir.rs/K.Đ.