Foto: Printscreen/Zvezde Granda, Damir Dervišagić

ljuta

POPOVIĆ JE UGASIO GRAND, DOK JE BRENA BILA SVE JE BILO DRUGAČIJE Nada Topčagić ogorčena na celu ESTRADU, ne želi kontakt ni sa kim

Stars

Pevačica Nada Topčagić razočarana je u kolege sa estrade, ali i na saradnike, kao i na sve što ima veze sa javnim poslom.

Naime, ona je navodno dobijala strašne pretnje preko telefona, i to sve nakon što je udbaler Zlatan Ibrahimović otvorio Sanremo u pratnji Nadine pesme "Jutro je".

– Nada je mnogo tužna, razočarana i uplašena. Nije joj jasno kako su ljudi tako zli… Ona nikome ne želi zlo i raduje se svačijem uspehu, ali ove pretnje koje je dobijala su je baš ubile u pojam. Zato nemojte da se čudite što je u emisiji rekla da joj je dosta svega – rekao je izvor, a Nada je ovako objasnila situaciju u kojoj se našla:

foto: ATA Images

- Sve se promenilo, više neću ni reč da kažem. Popović je sve ugasio, više nemamo gde da se pokažemo i promovišemo! Nemamo gde da predstavimo pesme, stajling, albume… Dok je Brena bila još u Grandu, sve je bilo drugačije, tada sam bila najaktuelnija, sad više nemam gde da se pokažem – ogorčena je Nada.

foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kurir.rs/I.B/Scandal

Bonus video: