Foto: Profimedia

euro2020

Nikad bolja ponuda za EURO 20! Evo šta je sve nova kladionica „Victory” pripremila svojim igračima

Sport
> 12:58h

Odbrojavanje je konačno završeno, danas počinje Euro 2020, koji je kasnio godinu dana zbog pandemije. Ovo Evropsko prvenstvo biće specifično po tome što će se igrati u čak 11 država i isto toliko gradova domaćina šampionata. U premijernom meču na rimskom Olimpiku sastaće se Italija i Turska, dok će se finale odigrati 11. jula na čuvenom Vembliju u Londonu.

U duhu prvenstva, nova kladionica “Victory” pripremila je svojim igračima nikad bolju ponudu – mogućnost praćenja Evropskog Prvenstva na svim uređajima potpuno besplatno, najveće bonuse na uplate i igru, najviše igara i specijala i još mnogo toga!

Samo dok traje Euro 20, Victory svim svojim igračima poklanja čak 150% bonusa na prvu uplatu. Uplatiš 2.000, igraš za 5.000! A za nikad bolji doživljaj, prilikom aktivacije bonusa, dobijaš na poklon EON Evropsko paket s kojim možeš da pratiš EURO na svim uređajima, preko bilo kog neta u Srbiji! Victory se ni tu ne zaustavlja i daje ti dodatni bonus na dobitak već od trećeg para!

Iskoristi ovu specijalnu ponudu, registruj se odmah i uključi se u nikad bolju igru!

A samo tokom EURO 20, možeš da igraš Victory EURO Tiket. Uživaj u sastavljanju tiketa i prati svoj napredak na rang listi. Očekuju te sjajne nagrade. A prvi tiket, u iznosu od 100RSD, plaća Victory.

foto: Promo

Ono što se nikako ne sme preskočiti, a što Victory čini jedinstvenim, jeste najveći broj igara i specijala koji čekaju sve igrače. Pogodi ukupan broj promašenih penala i mnoge nove igre: broj autogolova, ofsajda, produžetaka, crvenih kartona, golova glavom, asistencija, kao i još mnogo toga i u grupnim i u eliminacionim fazama Prvenstva.

foto: Promo

I najslađe za kraj: nikad brža, sigurnija i jednostavnija isplata dobitka.

Registruj se odmah i uključi se u nikad bolju igru!

foto: Shutterstock/solomon7

Na ovogodišnjem Euru učestvuju 24 reprezentacije koje su raspoređene u šest grupa, baš kao i na prethodnom šampionatu kada je prvi put uveden ovakav format i ovoliki broj ekipa.

U grupi A su Turska, Italija, Vels, Švajcarska, u grupi B Danska, Finska, Belgija, Rusija, u grupi C su Holandija, Ukrajna, Austrija, Severna Makedonija, u grupi D Engleska, Hrvatska, Škotska, Češka, grupu E čine: Španija, Švedska, Poljska, Slovačka, dok se u grupi F nalaze: Mađarska, Portugalija, Francuska, Nemačka.

Plasman u 1/8 finala obezbediće po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe, kao i četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Predstojeće Evropsko prvenstvo biće 16 po redu, a do sada je 10 selekcija imalo priliku da se raduje. Čast da se zovu šampionima Evrope imali su Sovjetski Savez, Španija, Italija, Čehoslovčka, Nemačka, Francuska, Holandija, Danska, Grčka i Portugalija. Najviše uspeha imale su Nemačka i Španija koje su trijumovale po tri puta, dok je Francuska dva puta bila najbolja na kontinentalnim šampionatima.

Registruj se odmah i uključi se u nikad bolju igru!

foto: Profimedia

Reprezentacija Srbije ni ovoga puta nije izborila plasman na Euro, na njemu nas nije bilo još od 2000. godine, tako da nam ostaje samo da uživamo u sjajnom fudbalu koji nas očekuje u narednih mesec dana.

Uživaćemo u majstorijama Ronalda, Mbapea, Grizmana, Kejna, De Brujnea, Azara, Gundogana, Haverca, Milera, Imobilea, Morate, Levandovskog, Bejla, Pandeva, Modrića i mnogih drugih. Naravno, svaki šampionat je rađao neke nove zvezde i nove heroje.

Titulu brane Portugalci predvođeni Kristijanom Ronaldom. Biće im veoma teško da odbrane tron pored aktuelnih šampiona planete Francuza, moćnih Belgijanaca, nikad boljih Engleza, sjajnih Španaca, uvek opasnih Nemaca i preporođenih Italijana. Naravno na Evropskim prvenstvima su uvek moguća velika iznenađenja. Dancima 1992. i Grcima 2004. godine niko nije davao ni promil šansi, ali su na kraju završili na pobedničkom postolju.

Uživaj u EURO20 uz Victory.

Registruj se odmah i uključi se u nikad bolju igru!

Promo tekst