Foto: Profimedia, Instagram

jezivo

DEVOJKA ATRAKTIVNOG DAMIJANA SE POŽALILA: Depresivna je, vođenje ljubavi joj je PROBLEM, sve zbog retke BOLESTI za koju NEMA LEKA!

Pop kultura

Fatalni Italijan Damijano David (22) frontmen benda Maneskin koji je pobedio na ovogodišnjem Evrosongu i dalje je goruća tema u italijanskim medijima.

Đorđa Soleri ne želi da se eksponira u medijima kao Damijanova devojka jer kako kaže, želi da gradi karijeru isključivo na temelju svog imena, a ne na svojoj ljubavnoj vezi sa pevačem.

Ona na društvenim mrežama otvoreno priča o svojoj borbi sa depresijom, a otkrila je i kako pati od vulvodinije, bolesti bez dijagnoze koja izaziva bol u spoljnom delu vulve zbog koje oseća čest bol, pečenje, ubadanje i gorenje u intimnom području. Seksualni odnosi, ali i samo sedenje zbog vulvodinije su izrazito bolni, a konkretnog leka nema.

- Čak i planiranje odmora postaje noćna mora ss obzirom na to da postoji mogućnost da ćete ga provesti u patnji. Obećala sam sebi da ću pomoći ženama ss istim problemom i da se niko ne treba osećati usamljeno i napušteno. Nismo krive. Nismo slomljene. Mi smo bolesne i zaslužujemo razumijevanje - rekla je Đorđa.

Đorđa Soleri je pre nekoliko nedelja pristala na intervjuu za jedan časopis da progovori o svojim problemima. Međutim, svojim pratiocima se požalila kako su njene izjave izvučene iz konteksta i kako su sve povezali sa Damijanom.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: