Foto: Profimedia

neverovatno

IRINA I KIM SE NE VOLE VIŠE OD DECENIJE! Nije zbog Kanje Vesta već ČUVENOG fudbalera JUVENTUSA kog su obe LJUBILE! (FOTO)

Pop kultura

Pre Bredlija Kupera (46) sa kojim je dobila ćerku Leu De Sene (4), Irina Šajk (35) bila je u ozbiljnoj vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom (36).

foto: Profimedia

Bili su zajedno pet godina. Sve je bilo bajkovito, a onda je odjednom svetskim medijima odjeknula vest da su prekinuli i da je za sve kriva Ronaldova mama koja se mešala u njihovu vezu. Kristijano je jako vezan za svoju majku, a Irina se nije mogla nositi sa tim.

Upoznali su se 2010. godine, a iste godine Ronaldo je uhvaćen u društvu najpoznatije starlete Kim Kardašijian. Ubrzo su krenula "šuškanja" o ljubavnom odnosu sa obzirom na to da su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se zvezde ljube, ali vezu nikad nisu potvrdili.

foto: Profimedia

Nakon raskida sa Irinom, 2016. godine, Ronaldo i Kim opet su uhvaćeni zajedno na koncertu Dženifer Lopez (51). No nikada nije potvrđeno je li bila reč samo o kratkoj avanturi ili ozbiljnijoj vezi.

foto: Profimedia

Da podsetimo, jedan od najpoznatijih repera na svetu Kanje Vest (44) i Irina uhvaćeni su u romantičnoj šetnji Provansom gde su proslavili njegov rođendan. Već se danima "šuška" o njima, a fotografije su napokon potvrdile sumnje.

Kanje je inače nedavno prestao da prati Kim Kardašijan i njene sestre na Tviteru. Kim, Kortni (42) i Kloi (36) na crnoj su listi bez obzira na to što su mu početkom nedelje na društvenim mrežama čestitale rođendan.

Kim je u čestitki na Instagramu napisala da će ga "voleti do kraja života". Navodno njegovo viđanje sa Irinom Šajk traje nekoliko meseci, a Kim je za sve znala otpočetka.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: