Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto ©

pijaca se zahuktala

ITALIJANI NAJAVLJUJU BOMBU: Sale Đorđević se vraća u Partizan

Košarkaši Virtusa su sa 4:0 počistili Armani u finalu italijanskog prvenstva, a nekoliko dana kasnije počele su spekulacije oko sudbine trenera i nekadašnjeg selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, kome vlasnici tima iz Bolonje nisu zaboravili da nije uspeo sa ekipom da se domogne mesta u Evroligi naredne sezone, iako je do serije sa Uniksom bio neporažen.

Košarka
> 15:31h

Poznati Korijere delo Sport nagoveštava da bi Saša Đorđević mogao da napusti Bolonju ovog leta, uprkos uspešnom završetku sezone. Ugledni list pominjao je Partizan i Uniks iz Kazanja kao eventualne alternative gde bi mogao da nastavi karijeru, pri čemu je za specijalizovani košarkaški portal Sportando potvrđeno da se neće zaputiti ka Rusiji.

I sam Đorđević je prokomentarisao kako će tek sledeće nedelje više znati o svojoj budućnosti, ističući da je ponosan na rezultate ove sezone, uprkos svim nedaćama.

- Završili smo sa proslavom titule pre nekoliko dana, ali želimo da uživamo u plodu našeg uspeha. Sledeće nedelje ću se naći sa menadžmentom kluba, kako bih na miru porazgovarao o svemu, ali mislim da je rezultat koji smo postigli zajedno ove sezone evidentan - rekao je Đorđević.

Kurir sport