Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

iskrena

KRALJICA SAM BAKŠIŠA, UMEM DA NATERAM ČOVEKA DA MI DA NOVAC! Jana otkrila kako ŠUŠKE LETE na tezgama, ovo je njena TAJNA!

Stars

Jana Todorović važi za pevačicu koja uzima najviše bakšiša na privatnm slavljima, a sada je otkrila u čemu je njena tajna.

Naime, pevačica ističe da joj je pametan odabir pesama ključan kada je bakšiš od gostiju u pitanju.

foto: Printscreen/Instagram

- Ja sam vesele prirode i kada se pojavim negde pravim takvu atmosferu. Inače, nikada na svojim nastupima ne pevam balade, već isključivo brze i vesele pesme. Čak i kada krećem sa nastupom, ne krećem sa sporim pesmama. Poznata sam po tome. Odmah u glavu, što bi se reklo - kaže kroz osmeh Jana i dodaje:

- Umeće je da gosta pogodiš pesmom, da mu priđeš na pravi način, popraviš mu raspoloženje. Onda on izvadi bakšiš i počasti te jer želi da te nagradi. Mislim da neke posebne tajne tu nema. Jednostavno, moja priroda, energija, glas, kao i pesme koje ja izvodim teraju čoveka da mi daju novac i to je lepo - kaže Jana i dodaje da i sama isto čini na nastupima svojih kolega.

- Poznata sam po tome da uvek vadim novac i dajem bakšiš svojim kolegama, i to vam svi oni mogu reći. Ako dobijaš, moraš i da daješ. Onda se to uvek vrati - kaže Jana.

foto: ATA Images

Pauzu tokom pandemije koronavirusa je iskoristila za odmor jer je, kako kaže, pre nje kukala kako je premorena.

- Ne želim više nikada da zakukam na premor i na posao, jer se to desilo pre korone. Žalila sam se da sam umorna i da mi je odmor preko potreban, a onda se desila pandemija koja je trajala godinu dana. Nisam znala šta ću sa slobodnim vremenom i ne bih volela da se ikada ponovi - kaže Jana.

- Potpuno sam ispala iz fazona. Više ne znam ni šta da obučem ni kako da se sredim za neki izlazak, nastup. Odvikla sam se od štikli i od haljina i srećna sam što sam se opet vratila u njih - zaključuje folkerka.

Kurir.rs/I.B/Alo

Bonus video: