Foto: Nemanja Nikolić

SJAJNO

NOLE JE PRIŠAO SRĐANU I DAO MU PEHAR: Rekao je nešto zbog čega bi svaki otac bio PONOSAN! FOTO,

Veseli se, srpski rode!, orilo se sinoć ispred restorana Novaka Đokovića na Novom Beogradu! Nije to bila jedina, ali jeste najveselija pesma u velikom slavlju povodom Noletovog osvajanja Rolan Garosa.

Tenis
> 10:43h

Đokovići su ponovo priredili feštu za pamćenje, a kako i ne bi, Novak je postao prvi teniser koji je bar dva puta osvojio svaki grend slem turnir, a više nema dileme da je najbolji u istoriji.

foto: Nemanja Nikolić

Noleta su dočekali trubači, orkestar Dejana Petrovića uz "Marš na Drinu", pa su onda odsvirali himnu "Bože pravde", koja se u nedelju čula usred Pariza... Sve to začinio je vatromet, svi su uživali.

Najbolji teniser sveta doneo je i mali prelazni pehar s Rolan Garosa, bio je veoma raspoložen. Foto-reporter Kurira našao se neposredno uz šampiona Rolan Garosa kada je jednom trenutku prišao ocu Srđanu i dao mu pehar uz reči:

- Evo, ovo je za tebe.

foto: Nemanja Nikolić

Potom su se zagrlili i izljubili, videlo se da je Srđan reagovao emotivno. Njegov sin je osvojio toliko pehara da gotovo ponestaje mesta u vitrinama, ali je ovaj iz Pariza nešto posebno.

foto: Nemanja Nikolić

Potom je palo i fotografisanje, a Nole je u jednom trenutku shvatio da mu majka Dijana nije tu, pa je otišao da je potraži. Na kraju je sve završeno uz osmeh i pesmu.

P. G. / Kurir sport