Foto: Printscreen /TikTok/mamarosalinda

nesvakidašnja situacija

PRIČUVALA DETE KOMŠINICI A ONA SE NIKADA NIJE VRATILA: Kako je Britanki (70) događaj iz mladosti promenio život VIDEO

Britanka Rosalinda (70) odlučila je da sa svojim pratiocima na TikToku podeli jedan događaj iz mladosti, koji joj je promenio ceo život.

Planeta

U to vreme često je čuvala decu iz komšiluka, pa joj nije bilo neobično što ju je majka jednog dečaka pitala da ga pričuva dok ona ode u prodavnicu. Pristala je, ali dečak nije samo dan proveo sa Rosalindom, već i čitavo detinjstvo i tinejdžerske dane, jer se njegova majka nikada nije vratila, ispričala je Rosalinda u videu, piše "San".

Razlog njenog nestanka Rosalinda nije otkrila. Bio je sa njom do svog punoletstva, ona ga je odgajila, a onda je odlučio da potraži biološkog oca i započne novi život.

Lekari su ovoj hrabroj ženi rekli, u njenim dvadesetima, da nikada neće moći da ima decu, a nesvakidašnja situacija sa komšinicom i "čuvanjem" dečaka dovela ju je do ideje da bude hraniteljka. Mnogo dece prošlo je kroz njen dom, a jednu devojčicu je 1990. godine i formalno usvojila.

foto: Printscreen /TikTok/mamarosalinda

Lola sada ima 30 godina i često se pojavljuje u video objavama Rosalinde koja je prava zvezda na popularnoj društvenoj mreži, jer sa svojim pratiocima deli inspirativne i hrabre priče iz svog života.

Kurir.rs