Foto: Profimedia

ne odustaje

EVA LONGORIJA ZANOSNA U 5. DECENIJI: Pokazala atraktivno TELO i OBLINE u minijaturnom bikiniju, a vežba na HIT spravi! VIDEO, FOTO

Pop kultura
> 19:47h

Eva Longorija (46) je pokazala u objavi na svom Instagram profilu da je prethodna godina uopšte nije usporila i izbacila iz koloseka.

Bivša Očajna domaćica, Eva Longorija pokazala je svoje savršeno istrenirano telo i vretenaste mišiće u minijaturnom bikiniju u kraljevsko plavoj boji, ispijajući osvežavajuće piće naslonjena na šank. Od sunca se sakrila velikim slamnatim šeširom, ali i sunčanim naočarama, a natpisom na čaši iz koje ispija piće poslala je jasnu poruku - da želi samo pozitivne vibracije.

Tom fotografijom oduševila je mnogo obožavalaca iz celog sveta, koji je verno prate na Instagramu, pokazavši kako se naporno vežbanje tokom cele godine itekako isplatilo.

Naime, mnoge holivudske zvezde su se povukle u svoje domove i prestale sa vežbanjem, pa je i rezultat bio koji kilogram viška. Ne i Eva, ona je dobro iskoristila zastoj i vodila računa bez odlaska u teretanu.

Redovni treninzi na mini trambolini, od kojih ne odustaje su se isplatili jer izgleda bolje nego ikada.

Eva Longorija je udata za Hozea Bastona, sa kojim ima dvogodišnjeg sina Santijaga.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: