Seksijada

ŠOKANTNO PRIZNANJE: Orgijali smo u Olimpijskom selu

Jedna od Ukrajinki tačno je znala šta radi, nije joj bilo prvi put, ispričao je detalje dodatnog treninga britanski sportista

Ostali sportovi
> 00:00h

Neimenovani britanski olimpijac ispričao je za britanski "Dejli mejl" da su sportisti, osim na borilištima, bili veoma aktivni i u selu gde su bili smešteni tokom Olimpijskih igara u Londonu. - Svi smo tamo došli da se takmičimo, to nije sporno. Prve nedelje smo svi bili usredsređeni na ostvarivanje dobrog rezultata, a druge nedelje Igara sve postaje zanimljivije. Tada imamo više slobodnog vremena i tada počinje zabava. Uglavnom to počinje tako što sportisti razmenjuju brojeve telefona, fejsbuk, tviter...

Britanac je opisao kako je sa kolegom i dve Ukrajinke napravio "grupnjak". - Družili smo se sa sportiskinjama iz Ukrajine i one su htele da ih izvedemo negde u London. Izašli smo sa njima, napili se, a po povratku u selo zvali smo ih u našu sobu. Odjednom je sve postalo napeto, počeli smo da se ljubimo, a na kraju je sve završilo seksom u četvoro. Jedna od Ukrajinki tačno je znala šta radi, nije joj bilo prvi put. Iste večeri smo mogli i sa Amerikankama da završimo, zvale su nas u svoju sobu, ali smo odustali - priča britanski sportista.

Neimenovani sportista dodaje kako oni nisu bili izuzetak, već su to radili mnogi. - Uveren sam da svaki sportista svake večeri može da nađe sportiskinju i da imaju seks. Oni odvažniji tvrde da svako veče mogu da završe u krevetu sa sportiskinjom iz neke druge zemlje.

Zanimljivo je i njegovo mišljenje, ko je najviše upražnjavao seks u Olimpijskom selu. - Svakako su to sportisti iz Amerike, zatim slede oni iz Istočne Evrope - završava neimenovani britanski sportista.

I "Njujork post" prenosi sličnu ispovest. Neimenovana američka olimpijka ispričala je da mnogi sportisti tokom Igara žive dvostrukim životom. - Svaki sportista tokom igara mora da izabere jedan od dva puta. Prvi je da se potpuno skoncentriše na takmičenje i da ništa drugo ne vidi. Druga je da se razvalite od zabavljanja i seksa. Kako da se ne zabavite? Imate puno mogućnosti i treba da izaberete šta vam se dopada. Olimpijci orgijanje tokom Igara zovu "Dani slave" i to vam sve govori.

Pre početka Olimpijskih igara organizatori su saopštili da su obezbedili rekordnih 150.000 kondoma, za trećinu više nego na Igrama u Pekingu. Izgleda da su tačno predvideli šta bi moglo da se desi, pošto je ta brojka u proseku 15 kondoma po svakom sportisti tokom 17 dana Igara.

O seksualnom životu sportista iz Srbije tokom Olimpijskih igara za sada nema detalja.