Oprez!

Prevarant Aca izvlači pare ljudima kod Novog groblja

Muškarac od oko 60 godina sa specifičnim brkovima predstavlja se kao Aleksandar, zvani Aca. On se prvo lažno predstavi kao direktor Poreske uprave, a onda traži pozajmicu ili "kupovinu na reč"

Crna Hronika
> 10:30h

BEOGRAD - Prevarant koji se predstavlja kao direktor Poreske uprave Zvezdara u proteklih nekoliko dana je u zanatskim radnjama i prodavnicama u blizini Novog groblja u Beogradu tražio pozajmicu novca, upozorila je danas u saopštenju opština Zvezdara.

Muškarac star oko 60 godina sa specifičnim brkovima predstavlja se kao Aleksandar, zvani Aca. On se prvo lažno predstavi kao direktor Poreske uprave, a onda traži pozajmicu ili "kupovinu na reč". Opštinu Zvezdara o pojavi tog prevaranta upozorili su vlasnici zanatskih radnji i prodavnica u blizini Novog groblja.

Opština Zvezdara je navela da svako sluzbeno lice koje se pojavi na bilo čijim vratima mora da pokaže službenu legitimaciju i upozorila da je sumnjivo bilo kakvo prikupljanje novca, pomoći, priloga od vrata do vrata. U saopštenju opština je pozvala građane koji vide tog prevaranta da odmah pozovu policiju na broj 092, ili Policijsku stanicu Zvezdara na broj telefona 011/2413-822.