Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

oni već žive zajedno

PRE BIH UMRLA OD STRASTI NEGO OD DOSADE Nekadišnji ministar zdravlja Velike Britanije i ljubavnica napustili supužnike VIDEO

Ljubavnica bivšeg britanskog ministra zdravstva napustila je svog supruga milionera i odlučila javno da nastavi vezu sa Metom Henkokom (42), koji je razrešen dužnosti ministra zdravlja, izjavili su njeni prijatelji za lokalne medije.

Planeta
> 10:07h

Đina Koladanđelo (43) dala je ostavku na mesto pomoćnice ministra zdravlja samo nekoliko sati nakon što je to učinio i sam Henkok, kada je u javnost procureo snimak strastvenog poljupca iz kancelarije dok su na snazi bile stroge mere u borbi protiv pandemije.

I bivši ministar Henkok je nakon 15 godina okončao svoj brak sa suprugom Martom, i to malo pre nego što je afera dospela u javnost, a dvoje preljubnika navodno već žive zajedno.

Koladanđelo je, kako prenosi Dejli Mejl, na društvenim mrežama objavila dva neobična posta: 'Što duže čekaš, poljubac je slađi' i 'Radije bih umrla od strasti nego od dosade'.

Neimenovani izvori tvrde kako je milioner Oliver Tres, vlasnik modnog lanca, ostao skrhan bolom nakon što je saznao za aferu i nakon što ga je supruga ostavila nakon 12 godina braka.

Kurir.rs/Jutarnji list