Foto: Profimedia

prelepo

PEVA KAO MALA SIRENA! Dadilja postala internet senzacija zbog svog GLASA! Svi je upoređuju sa DIZNIJEVIM PRINCEZAMA! (VIDEO)

Zanimljivosti

Jednoj devojčici iz SAD-a bi mnogi pozavideli na činjenici da svakodnevno ima prilike da uživo sluša princezu Ariel iz crtanog filma "Mala sirena".

Naime, nedavno je devojčicina mama Niki tajno snimila dadilju svoje kćerke kako peva pesmu iz crtanog filma Mala sirena, a video je zatim objavila na društvenoj mreži TikTok.

- Pokušavam da je ohrabrim da češće pusti glas, ali obeshrabruje je njen izgled. A sve što moja deca i ja vidimo je lepota - napisala je devojčicina mama.

Da je video ostavio utisak na korisnike ove društvene mreže dokazuje činjenica da broji preko 2,5 miliona lajkova i više od 87 hiljada komenatra.

- Devojko, rasplakala si me, tvoj glas je melem za uši - glasio je jedan od komentara.

Niki je posle velike popularnosti ovog videa zaključila da bi internet trebalo da koristimo za širenje pozitivnog sadržaja.

- Sve što nam je potrebno u ovom svetu je malo ljubavi i pozitive, stoga je širite - zaključila je Niki, te je podelila još jedan snimak, ovog puta je dadilja pevala pesmu iz popularnog crtanog filma "Mulan"

Kurir.rs/A.A.

Bonus video: