Foto: Nemanja Pančić

tako se to radi

ZASLADILA LETNJI HIT! Marija Mikić okupila pola ESTRADE, pa im pokazala kako se ljubi verenik!

Stars

Marija Mikić tačno je znala kako da zasladi promociju letnjeg hita "Jul", koja je održana u nedelju veče! Pevačica je pred prijateljima i predstavnicima medija, ali i kolegama, slatko izljubila svog verenika Jovana Pantića, doduše, i on je nju. Marija nije predstavila samo novu pesmu, koju je posvetila budućem suprugu, nego i savršenu liniju, koja je još više došla do izražaja u roze kombinezonu.

Milena Ćeranićfoto: Kurir

Podršku koleginici dale su Milena Ćeranić, drugoplasirani takmičar "Zvezda Granda" Isak Šabanović, gitarista Leksington benda, Miloš Vuksanović, koji se potpisuje i kao autor pesme, Marko Kon, Sofija Rajević, voditeljka Kurir televizije Jelena Nikolić i mnogi drugi.

foto: Nemanja Nikolić

Marija se na promociji pohvalila i vereničkim prstenom, pa su joj kolege čestitale na novom razdoblju u životu koje im predstoji. S obzirom na to da pesma za kratko vreme beleži veliki broj pregleda na internetu, pevačica ističe da joj je sada jedina želja da se ostvari u ulozi majke. - Srećna sam i presrećna. Ovo će biti lepo i uspešno leto. Pesma je našla put do publike, što je najvažnije, i drago mi je što sve generacije uživaju uz "Jul" - rekla je između ostalog Mikićeva.

Kurir.rs/Lj. S.

Bonus video: