Foto: Printscreen/TikTok

neverovatno

OTIŠLA KOD LEKARA ZBOG PREHLADE, A ONDA SE DESIO BIZARNI ZAPLET: Čistili su joj UŠI i našli nešto NEOČEKIVANO! (VIDEO)

Zanimljivosti

Jedna korisnica TikToka po imenu Džordan (26) je na snimku rekla da je otišla kod lekara zbog prehlade, ali je on odlučio da joj očisti uši i pronašao unutra čak četiri mikro cevi.

foto: Printscreen/TikTok

Dok joj je ispirao uši, video je da je nešto unutra i brzo su saznali da su to ušni kanali - male plastične cevčice koje se stavljaju u bubnu opnu kod dece sa čestim infekcijama. Te cevčice bi trebalo samo da ispadnu za godinu dana od stavljenja.

"Bilo mi je u uhu 22 godine, od moje četvrte", rekla je devojka u svom videu.

Svoje iskustvo podelila je u videu koji ima skoro milion pregleda i dodala da je vosak iz njenog uha prekrivao te male plastične predmete.

"Kao dete sam stalno imala upale uha, pa su mi lekari ugrađivali cevčice u bubnu opnu, na koje sam davno zaboravila", opisala je ona u video snimku.

foto: Printscreen/TikTok

"O Bože, nadam se da mi moje nisu u ušima, imao sam tri para, dakle šest komada", prokomentarisao je jedan od pratilaca i to je zabrinulo mnoge druge Tiktokere.

Jedna pratilac rekao je da je i sam nedavno našao cevčice u uhu, kada je pregledao uši mikro kamerom zbog izazova na TikToku.

"Imam 27 godina, a oni su mi ih stavili kada sam imao 18 godina", rekao je, a bilo je i onih koji su morali ove male komadiće plastike hirurški da uklone nakon godina "ležanja" u uhu.

(Kurir.rs/A.M./The Mirror)

Bonus video: