Foto: Kurir

SUNČAJU SE

LETNJE ČAROLIJE ČAVE I DUŠICE: Voditeljka uživa na bazenu za sve PARE! Dok ona sunča bujne GRUDI, evo šta radi FUDBALER! (FOTO)

Stars

Otkako je obnovila vezu sa Milošem Čavom Dimitrijevićem, Dušica Jakovljević ne skida osmeh s lica i ne krije koliko je srećna. Voditeljka i bivši fudbaler svakodnevno objavljuju zajedničke momente na društvenim mrežama, a najviše vole da pokazuju kako razmenjuju nežnosti.

foto: Printscreen

Ipak, sada su napravili presedan i sa svojim pratiocima podelili zajedničke slike sa bazena. Dok Čava pliva i održava kondiciju, njegova izabranica uživa u sunčanju i nabacivanju boje pred finale Zadruge.

foto: Instagram

Dušica se pohvalila svojom figurom kada je slikala selfi dok je ležala na ležaljci u jednodelnom plavom kupaćem kostimu, a u prvom planu su njene vitke noge, ali i bujne grudi. Za razliku od nje, Čava je objavio snimak iz bazena i napisao da je bitno ostati aktivan i u formi.

foto: Instagram

Voditeljkini pratioci su oduševljeni što je obnovila romansu sa Dimitrijevićem, što joj svakodnevno pišu u komentarima na Instagramu, a mnogi veruju da je poseta bazenu priprema za zajedničko letovanju.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video: