Foto: Printscreen/Instagram

objavila i knjigu

BILA JE ZAVISNA OD ONIH STVARI I DUGO SE LEČILA: Sada je ZDRAVA, ali ne može da priča sa momcima bez FLERTA i nema PRIJATELJE!

Žena

Glumica i autorka Brijana Dejvis priznala je da je bila zavisna od se*su i da je išla na odvikavanje pre deset godina.

Uprkos lečenju, Brijana tvrdi da ne može biti prijateljica sa muškarcima jer je navikla da koketira sa svima.

U podkastu je ispričala kako je sve svoje partnere varala. U jednom trenutku bila je u vezi sa dva momka istovremeno pa je shvatila da ima problem i da joj je potrebna pomoć.

"Pune dve godine imala sam dva dečka. Tri puta su me ulovili. Bila sam tako dobra lažljivica da sam se izvukla", ispričala je Brijana.

foto: Printscreen/Instagram

Uvijek je volela da ima više partnera odjednom, tvrdi, i to je dovelo do toga da bude zavisna od se*su i ljubavi. Najveća fantazija joj je ranije bila da od nekoliko različitih muškaraca oblikuje onog "savršenog".

"Od jednog dečka bih dobila emocionalnu sigurnost, od drugog finansijsku, od trećeg se*sualnu hemiju, prijateljstvo od četvrtog", ispričala je.

Njena zavisnost počela je kad joj je bilo 13 ili 14 godina.

"U osmom razredu imala sam dečka, a kad je prvi put krenuo prema meni i poljubio me, celo telo mi se zapalilo. Od tog trenutka ja tražim taj osećaj. To je bio početak kraja", ispričala je.

Nedavno je napisala knjigu pod nazivom "Secret Life of a Hollywood Love and Sex Addict" u kojoj je opisala sve što je doživela. Nakon odvikavanja, Brijana je našla "onog pravog" i sad je u braku.

Međutim, i dalje ima problem sa flertovanjem, iako je od lečenja prošlo deset godina.

"Ne mogu da imam muške prijatelje. Ne mogu razgovarati ni sa konobarima bez koketiranja. Koketirala bih i sa vratima da to ima smisla", rekla je.

(Kurir.rs/A.M./FML Talk)

Bonus video: