Foto: Printscreen

broji sitno

TEŠKO MI JE DA FUNKCIONIŠEM, NISAM SVESNA DA ĆU SE KONAČNO PORODITI! Mia nekoliko sati pred porođaj otkrila kako se oseća! (FOTO)

Stars

Pevačica Mia Borisavljević spremna je za porođaj, a za sutra joj je zakazan termin za carski rez.

Ona je do samog porođaja veoma aktivna, te je otkrila kako nema "strah" od carskog reza.

- Iskrena da budem, sve sam ostavila za 5 do 12 i sada ne znam kud ću pre. Nemam nikakav strah što se tiče carskog reza, bez brige sam, ipak sam se predugo spremala za ovaj trenutak i pravo da ti kažem, jedva čekam, po ovoj vrućini, baš mi je teško da funkcionišem, to razumeju sve trudnice - rekla je Mia, pa dodala:

- Ja uopšte nisam svesna da će se to konačno dogoditi, verovatno ću postati svesna kada budem ušla u salu. Gledam da pozavršavam sve obaveze, pa da budem mirne glave. Jedva čekamo da nam stigne beba, ne mogu da vam opišem taj osećaj koliko smo srećni - istakla je Borisavljevićeva.

Mia je na Instagramu objavila i fotografiju samo dan pred porođaj i pokazala kako izgleda.

- Evo ovako.. Moja drugarica i ja, danas, dan pred moj porodjaj, Zoka 5. Mesec, a na drugoj slici, Zoka dan pred porođaj 2018.a ja 7.mesec. Ludilo.. Ove dve vire sada iza vrata a pre 3 godine iz stomaka. Uskoro svi četvoro u akciji.. A nas dve malo da predahnemo - napisala je ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Srbija Danas

Bonus video: