Foto: Printscreen

HAOS

STAVILA MI JE HEMIKALIJE NA GLAVU I OTIŠLA NA RUČAK! Laura doživela AGONIJU u frizerskom salonu, ostala BEZ KOSE! (VIDEO)

Žena
> 16:31h

Dvadesetčetvorogodišnja devojka iz Australije na društvenoj mreži Tik Tok podelila je veoma neprijatno iskustvo koje je doživela u jednom frizerskom salonu, zbog nesavesnog rada frizerka.

Salon je odabrala misleći da je frizerka stručna i da će joj realizovati želju, da pomoću hemijskog tretmana ispravi kosu.

foto: Printscreen

Međutim, frizerka je nanela hemijske preparate i otišla na jednočasovnu pauzu za ručak.

- Moja kosa je bila tako gusta i zdrava i mislila sam ako uradim taj tretman da više neću morati da je ispravljam - priseća se Laura.

Žao joj je, dodaje, što se pre odlaska u salon nije bolje raspitala o postupku i trajanju hemijskog ispravljanja. Svoje iskustvo je podelila na TikTok-u, a video je brzo postao viralan.

- Došla sam u salon i sve je bilo u najboljem redu, a onda je usred tretmana, fizerka izašla na ručak. Posle nekog vremena polovina kose mi je otpalo, zajedno sa korenom - rekla je devojka u videu i pokazala gomilu kose na podu.

Ova nezgoda dogodila se pre dve godine. A, kao nadoknadu je dobila povraćaj novca. Ipak, bilo je potrebno dve godine i mnogo novca za oporavak kose.

foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video: