slatki aparati

KREATIVNO! MEDOMATI NA BORSKOM JEZERU: Sada turisti mogu da degustiraju kvalitetan med sa RAZNIM UKUSIMA

Srbija

Prvi medomati na istoku Srbije postavljeni su na Borskom jezeru kako bi pre svega turisti mogli da degustiraju kvalitetan med obogaćem raznovrsnim dodacima. Aparat koji je novina u ovom kraju, vlasništvo je Jasne Tomić iz okoline Bora.

foto: Kurir televizija

- Krenula sam da čitam i idem na predavanja kod ljudi koji su kvalitetni pčelari i tako je priča krenula. Sa puno želje i elana sam krenula u ovaj posao koji već 5 godina traje i dosta sam uložila sebe, kao i moja porodica. U medomatu su mala pakovanja i mogu se naći razni tipovi meda. U budućnosti ćemo dodati i nove ukuse, kako tržište ne bi bilo zasićeno već raznoliko - rekla je Jasna Tomić.

foto: Kurir televizija

- Sestra i ja završavamo spoljne poslove, oko ramova, punjenja, pripreme za prodaju dok mama završava sve u pčelinjaku. Mamu podržavamo u svemu - rekla su Jasnina deca, a njen otac je dodao da je Jasna bila jako odlučna u svojoj nameri da pokrene ovaj projekat.

foto: Kurir televizija

Kroz projekat prodaje suvenira u doba korone Jasna je realizovala i plasman svojih proizvoda putem medomata, kako kupac i prodavac ne bi bili u direktnom kontaktu.

foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video: