Foto: Fijat Promo

SERVIS ZA BUDUĆE ŠAMPIONE – NAJBOLJI IZ BESPLATNE ŠKOLE ODBOJKE NA KAMPU KOD ROSIĆA I ATANASIJEVIĆA

„Mozzartova ideja o besplatnim školama sporta je sjajna, drago mi je što su najbolje poslali baš na naš kamp, gde će s njima raditi najbolji treneri”, kaže Atanasijević.

Sport
> 11:23h

Kako da unapredim skok, kako da budem bolja, da li da promenim poziciju… samo su neka od pitanja koja se svakog leta postavljaju Aleksandru Atanasijeviću i Nikoli Rosiću u Play Volley kampu. Proslavljeni reprezentativci Srbije i ove godine se u Vrnjačkoj Banji druže sa 300 učesnika, među kojim su i najbolje polaznice Mozzartove besplatne škole odbojke. Svi oni dobili su priliku usavrše svoju igru i pitaju asove sve što ih zanima.

Podsetimo, u saradnji sa legendarnim sportistima i osvajačima medalja, kompanija Mozzart je proletos pokrenula veliki projekat Besplatnih škola sporta, a oko 300 dece je dobilo šansu da se oproba na fudbalskom, odbojkaškom, košarkaškom i rukometnom terenu, bez plaćanja članarine.

foto: Fijat Promo

“Mozzartova ideja o besplatnim školama sporta je sjajna, drago mi je što su najbolje poslali baš na naš kamp, gde će s njima raditi najbolji treneri”, kaže Atanasijević i dodaje da je ove godine primetan mnogo veći broj devojčica, što ne čudi ako se pogledaju uspesi naše ženske reprezentacije.

Prisećajući se svojih početaka, on objašnjava:

“Nisam nikad razmišljao da ću se jednog dana naći u reprezentaciji ili da će mi odbojka biti posao. Uživao sam u svakom treningu i gledao da se zabavljam što više, možda mi je to i omogućilo da se svakog dana pojavim srećan na terenu i da dan danas nakon 20 godina uživam kao prvog dana”.

Njegov dugogodišnji saigrač i partner na kampu Nikola Rosić saglasan je da je ljubav u sportu pokretačka snaga.

“Najbitnije je da vole ono što rade, da uživaju u odbojci i budu istrajni. Snovi se mogu ostvariti, samo treba biti uporan”, zaključuje Rosić.

foto: Fijat Promo

Za kraj oni kažu da će biti najverniji navijači naših odbojkašica na Olimpijskim igrama u Tokiju, a veliki broj devojčica sa kampa sanja da krene stopama naših šampionki.

Promo tekst