OPUŠTANJE JE POČELO

BORU BAŠ BRIGA ZA MILICU KEMEZ! Santana otišao u Budvu, provodi se na JAHTI, a kad bivša vidi sa kim je dobiće NAPAD BESA! (VIDEO)

Stars

Milica Kemez i Bora Santana otkako su napustili rijaliti nisu u vezi, a jedna od rasprava nekadašnjih partnera vodila se oko Borinog najavljenog putovanja u Budvu, gde je isplanirao da idem sam.

Bivša rijaliti učesnik otišao je sa prijateljimana odmor uprkos svemu, što je potvrdio na društvenim mrežama.

"Šta se desi u Budvi, ostaje u Budvi", govorila je tada Milica, koja je svima stavila do znanja da joj je više nego jasno na šta će se, prema njenim rečima, svesti Borino letovanje na crnogorskom primorju.

foto: Printscreen/Instagram

Bora je odmah po dolasku u Budvu objavio snimak sa luksuzne jahte, gde narednih dana planira da uživa sa svojim prijateljima, među kojima su i neka domaćoj javnosti poznata lica - biznismen Dejan Palić Makarona kao i estradni menadžer i partner Sandre Afrike, Aleksandar Moskovljević Mikiša.

Podsećanja radi, Milica je prethodnih meseci u "Zadruzi", dok je bila sa Borom, u više navrata negodovala zbog njegovih najava da će ovog leta putovati i provoditi se s Mikišom, znajući da su u njihovom društvu uvek mlade, atraktivne devojke.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video: