Foto: Profimedia

užas

DOBIJALA JE LEKOVE, NJEN OTAC JE PROVERAVAO DA LI IH JE UZIMALA! Telohranitelj Britni Spirs izneo ŠOKANTNE detalje!

Pop kultura

Nekadašnji telohranitelj Britni Spirs, Fernando Flores otkrio je morbidnosti kroz koje je pevačica prolazila pod starateljstvom oca Džejmija, koje traje od 2008. godine, tačnije otkako je u javnosti doživela krizu mentalnog zdravlja.

Telohranitelj tvrdi da je pevačica, u periodu kada je radio za nju, jednom nedeljno dobijala mešavinu različitih lekova zbog kojih je “silazila s uma” i to od nepoznate žene.

foto: Printscreen/Instagram

– Bila su to tri antipsihotična leka i kontracepcijske pilule – rekao je Flores.

Fernando, koji je za pevačicu radio osam meseci 2010. godine, tvrdi da je njen telefon tada bio kontrolisan kao i da nije smela sama da napušta kuću. To su navodno bila pravila i odluke njenog oca Džejmija Spirsa.

– On bi nazvao tri ili četiri puta dnevno kako bi proverio što se događa. Ako je nešto želela, morala je da zatraži njegovo dopuštenje. Dane je provodila gledajući televiziju ili vežbajući – ispričao je Flores.

Ne čudi što je Flores je tek sada progovorio, odnosno nakon što je Britni na sudu otkrila detalje o kontroverznom starateljstvu, zatraživši slobodu. Sledeće ročište zakazano je za 29. septembar u Los Anđelesu, a Britni i njen advokat još nisu podneli formalni zahtev za okončanje starateljstva.

foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B/Daily Mail

Bonus video: