Foto: Starsport©

liga KONFERENCIJE

BRĐANI ODLUČNI DA PIŠU ISTORIJU: Čukarički večeras (20.00) dočekuje Sumgait u Ligi konferencija

Fudbaleri Čukaričkog večeras od 20 sati na svom stadionu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija dočekuju azerbejdžanski Sumgait.

Fudbal
> 10:05h

Predstavnik stručnog štaba Brđana Pavle Delibašić izjavio je da se nada da će tim napraviti korak ka trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Očekujemo veliku podršku navijača i nadamo se da bismo pred punim tribinama mogli da napravimo korak ka trećem kolu, a ambicije kluba ove sezone su i nešto veće. Pokušaćemo da se plasiramo i u grupnu fazu, ali prvo razmišljamo samo o duelima protiv Sumgaita. Kadrovska situacija u našem timu je odlična, čak smo na slatkim mukama, sobzirom da imamo po dva igrača u konkurenciji za svaku poziciju", rekao je Delibašić.

Kapiten Čukaričkog Marko Docić istakao je da treme sigurno neće biti kad počne utakmica protiv azerbejdžanskog predstavnika.

foto: Fk. Čukarički

"Pred nama su veoma teške utakmice, prvo sutrašnja, a potom i ona u Azerbejdžanu. Rival je veoma disciplinovana ekipa koja se organizovano brani, sa pet igrača u poslednjoj liniji i veoma brzim igračima opasnim u kontrama. Sa nestrpljenjem očekujem da izađemo na teren. Biće nam potrebna podrška sa tribina i zbog toga pozivam sve ljubitelje fudbala da nam daju vetar u leđa sa tribina na našem Banovom brdu. Nadam se istorijskom uspehu, a to je plasman u treće kolo.

To bi bio jedan od najvećih rezultata u novijoj klupskoj istoriji. Smatram da je prednost što igramo prvu utakmicu kod kuće i ukoliko ostvarimo pozitivan rezultat na svom terenu, može da nam bude neuporedivo lakše u revanšu", kazao je Docić.

Čukarički večeras (20.00) protiv azerbejdžanskog Sumgajita kreće u kvalifikacije za novo takmičenje Ligu Konferencije, i na Banovom brdu je favorit. Kvota na Brđane je 1,50, a na kombinazziju 1&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Sumgajit.

(Kurir sport/Tanjug)