Foto: Profimedia

SREĆAN ČOVEK

ČUVENI ROKI IMA ČIME DA SE PONOSI: Silvester Stalone pokazao PRELEPE ĆERKE! Jedna se zbog OPERACIJE SRCA posvetila zdravom životu!

Pop kultura

Slavni glumac Silvester Stalone (75) podelio je na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj pozira sa svojim ćerkama Sistin (23), Sofijom (24) i Skarlet (19).

foto: Profimedia

- Ja sam jako srećan čovek koji ima tako divnu decu punu ljubavi koja su mi donela toliko radosti. Sada bih voleo da prestanu da rastu tako visoko! - šaljivo je napisao glumac u opisu objave na svom Instagram profilu.

S obzirom na to da su Silvesterove ćeke prave lepotice, nisu izostali komplimenti na račun njihovog izgleda, a porodična fotografije ima gotovo milion lajkova na Instagramu.

Holivudski glumac i njegova supruga Dženifer (52) u braku su od 1997. godine i imaju tri ćerke koje i te kako privlače pažnju svojim izgledom, te su vrlo popularne na društvenim mrežama.

Najstarija ćerka Sofija je studirala komunikologiju, a nakon operacije srca posvetila se zdravom životu. Njena sestra Sistin po uzoru na slavnog oca okušala se u glumi, a najmlađa Skarlet se bavi atletikom.

foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video: