Foto: Kurir

TOKIO 2020

IVANA MAKSIMOVIĆ I MILICA DABOVIĆ ZA KURIR TELEVIZIJU: Na OI najbolje promovišemo našu zemlju! To je kruna sportske karijere

Olimpijska vicešampionka iz Londona Ivana Maksimović i košarkašica Milica Dabović koja je sa selekcijom Srbije na OI u riju osvojila bronzu, bile su gošće emisije "Redakcija" na Kurir televiziji.

Tokyo 2020

Ivana Maksimović ovog puta Olimpijske igre iz opravdanih razloga posmatra ispred malih ekrana i svim srcem je uz srpski tim koji se bori za najsjajnija odličja u Tokiju.

"Milica je trudom i radom zaslužila da ovako da obeleži svoju karijeru. Ako je ovo kraj, drago mi je što je upravo ovakav", rekla je Ivana i dodala:

"Na ovaj način najbolje promovišemo našu zemlju i da svaki građanin Srbije može da bude ponosan", zaključila je Ivana koja je u Riju nosila zastavu Srbije.

"To je cilj svakog sportiste, kruna sportske karijere. Od malena sam imala motivaciju u kući, tata je imao zlatnu medalju. Imala sam sreću da sa 22 godine ostvarim veliki san, a zastava u Riju je osećaj koji nikada neću zaboraviti", rekla je Ivana.

foto: Kurir

Koliko je važan uspeh srpskog sporta na Olimpijskim igrama i kako reaguje na uvrede koje je dobila na Instagramu, govorila je košarkašica Milica Dabović.

"Čestitala bih prvo momcima u basketu 3 na 3, najvažnije je da se vraćaju kući sa medaljom. Jako sam srećna zbog svih ovih nenormalnih uspeha. Žao mi je što se Milica sa 29 godina oprašta od tekvondo, ali razumem je, hoće da osnuje porodicu. Međutim, ja ipak mislim da to može da ide zajedno, eto vidite mene", rekla je Milica za Kurir televiziju.

foto: Kurir

(Kurir sport)