Foto: Damir Dervišagić

bez pardona

NE KAJEM SE ZBOG ZATVORA, IŠAO BIH TAMO BAR JEDNOM GODIŠNJE! Boban Rajović se ne stidi ROBIJE, sada sve iznenadio izjavom!

Stars

Pevač Boban Rajović dvaput je bio u zatvoru, a greške koje je pravio u mladosti reklo bi se da su ga naučile pameti, iako se ni zbog čega ne kaje u životu.

Naime, on je ispričao kako su izgledali dani kada je bio pritvoren i kako je uticalo na njega.

foto: Damir Dervišagić

– Da je bilo drugačije, ko zna šta bi tu bilo. Zatvor me je dosta promenio i kada bi se sada vratio iz početka, opet bih sve isto uradio. Ko god nije bio u zatvoru mislim da je propustio dosta toga u životu – rekao je Rajović i istakao da se ne stidi svoje prošlosti, te da mu je to bilo dragoceno iskustvo.

– Ne bih savetovao, ali to je veliko iskustvo u životu i ko god nije bio ne može da zna šta je to. I samo da napomenem zatvor nije nešto zbog čega se kajem. U zatvoru sam bio zbog saobraćajnih prekršaja. U jednoj sređenoj državi ideš u zatvor zbog nekoliko saobraćajnih prekršaja, prolaska kroz crveno svetlo i svađanja sa policajcem koji te je zaustavio. Iskren da budem, voleo bih da idem u taj zatvor o kom vam pričam, bar jednom godišnje, pošto je tamo kao da si na odmoru. To je otvoreni zatvor, možeš da izađeš kad god hoćeš – objasnio je Rajović nedavno.

foto: ATA Images

Kurir.rs/I.B/Alo

Bonus video: