Foto: Profimedia

prošlost

U KORSETU I U KREVETU S DRUGIM MUŠKARCEM! Megan je danas ZAKOPČANA do grla, a nekad je snimala intimne scene koje bi sad IZBRISALA

Pop kultura

Megan Markl, supruga princa Harija i mama Arčija i Lilibet, slavi 4. avgusta svoj 40. rođendan.

Do četrdesete godine uspela je da postigne da čitav svet čuje za nju, a dok je mnogima poznata samo strana njenog života nakon udaje za princa, pa odricanja od kraljevske porodice i selidbe za Kaliforniju, ona nekih činjenica i fotografija iz mladosti baš i ne voli da se seća.

foto: Profimedia

Njeni roditelji Tomas Markl i Dorija Ragland razveli su se kad je imala 6 godina. Megan je nastavila život s majkom, a ocem je izgubila kontakt i danas više ne razgovaraju. Još sa 11 godina našla se na dečjoj televiziji Nickelodeon, kada je kritikovala reklamu za sredstvo za pranje posuđa.

foto: Profimedia

Njena glumačka karijera na samom početku nije bila baš tako blistava. Mada je ostvarila veliki uspeh sa serijom Suits, počela je sa sitnim honorarnim poslovima na televiziji.

foto: Profimedia

U jednom starom božićnom spotu iz 2012, Megan je obučena u Baba Mrazicu i otvara usta uz stihove pesme.

Serija Suits joj je donela veliki uspeh, a ove fotografije i scene verovatno bi htela da što pre zaborave, jer ne utiču toliko povoljno na njen imidž.

foto: Profimedia

Megan je i pre Harija bila u braku, i to sa producentom Trevorom Engelsonom, koji nije voleo popularnost koju je ona stekla nakon serije Suits

Kako se pisao u biografiji članova kraljevske porodice U potrazi za slobodom, Megan se razvela jer Engelson nije podnosio da ona bude slavna, pa su se rastali 2014 godine.

foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Bonus video: