TOKIO 2020

VUK BRAJOVIĆ NA KURIR TELEVIZIJI: Novak mora da NADMAŠI SEBE ako želi da osvoji US open! Đoković mora da se usredsredi na TENIS!

Olimpijske igre su nakon godinu dana odlaganja usled pandemije korona virusa započele, Srbija je na sportske terene poslala 86 sportista, među njima i Novaka Đokovića, s nadom da će i on doneti kući zlatno odličje.

Tokyo 2020
> 17:53h

Ipak, Novak Đoković je poražen u polufinalu singla od Aleksandra Zvereva i tako je ostao bez mogućnosti osvajanje dugo očekivane i željne zlatne medalje.

Novakov protivnik je u suzama završio meč, ali je ipak odao priznanje Noletu: "Ti si jedan od najvećih igrača svih vremema.Izvini za ovo", rekao je Zverev u zagrljaju Đokovića.

Koliko je teško igrati pod ovakvim pritiskom, da li će Novak uspeti da nastavi sa osvajanjem trofeja, pitamo Vuka Brajovića, teniskog komentatora.

" Upozorio sam da osvajanje OI nije gotova stvar, specifični uslovi, naporan ritam, takođe svi su želeli da se upoznaju sa Đokovićem , slikaju, plus igranje u miksu, ostao je bez energije" ,objasnio je teniski komentator i nastavio:

"U polufinalnom meču protiv Zvereva prosto se videlo da može da pobedi samo u dva seta i da će ako meč ode u treći set da će biti u problemu. Poraz od Karenja Buste i predaja su miksu su samo posledica toga", rekao je Brajović.

Brajović je upozorio i na turnir u Njujorku.

" Isto specifični uslovi, jako toplo vreme, bučna publika, neprijateljski raspoložena, svi najbolji igrači će učestvovati. Novak mora da nadmaši sebe ako želi da osvoji turnir i da se fokusira samo na sport.

Za kraj Brajović je rekao da Novakov realan cilj može da bude da osvoji 25 grend slemova i da treba da se fokusira na to.

Kurir sport