Foto: Printscreen Facebook

Nije izdržala

DIJANA (26) PREMINULA POSLE 6 DANA BORBE ZA ŽIVOT: Golubac u neverici, bila je zlatna devojka, poginula tek što se vratila s mora

Crna Hronika

Dijana Blagojević (26) iz Golupca sahranjena je danas, pošto je nakon šest dana borbe lekara da joj spasu život, preminula na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.

Nesrećna devojka nije uspela da se oporavi od teških povreda, zadobijenih u jezivoj saobraćajnoj nesreći, koja se desila 28. jula pola sata posle ponoći na Kusićkom kraku kod Velikog Gradišta.

Kako saznajemo, nesreću je izazvao N. K., vozač "pežoa 407".

foto: Printscreen Facebook

Velika brzina

Prema nezvaničnim informacijama, N. K. se sa suvozačem u svom automobilu kretao iz smera Golupca ka Velikom Gradištu.

- Usled velike brzine, udario je u automobil marke "reno megan", u kom je bio samo vozač, i koji se zbog udarca odbio i zajedno sa vozilom "pežo" udario u treći automobil marke "micubiši", u kojem je bila Dijana Blagojević sa još dve drugarice. Njihov automobil je od udarca sleteo s puta, kao i "pežo" - objasnio je za Kurir izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da su u ovoj nesreći povređene sve tri devojke iz "micubišija", kao i vozač "pežoa", čiji se automobil zapalio nakon izvlačenja na ulicu, usled kvara na instalacijama.

- Njih četvoro je sa teškim telesnim povredama prevezeno u požarevačku Opštu bolnicu, ali su Dijana i jedna njena drugarica, zbog težine povreda, prevezene u beogradsku bolnicu. Nažalost, nakon šest dana provedenih u bolnici, Dijana je preminula. Čuli smo da je sve vreme bila u komi - rekao je naš sagovornik.

foto: Printscreen Facebook

Vratila se s letovanja

Prema njegovim rečima, nesrećna devojka je nekoliko dana pre sudara bila na letovanju sa porodicom.

- Niko nije slutio da će im to biti poslednje zajedničko letovanje - navodi sagovornik Kurira.

Poznanici porodice kažu da je Dijana bila zlatna devojka.

- Bila je lepa i dobra kao cvet. Otišla je među anđele, Bog uvek uzima najbolje. Život je ponekad baš nepravedan. Uvek ćemo pamtiti našu Dijanu - kaže poznanik.

Crna tačka:

Često se dešavaju nesreće

Mesto na kome se desio kobni udes zove se Kusićki krak, tu se put od Velikog Gradišta odvaja za Golubac i Rabrovo i poznato je kao crna tačka.

- Tu se često dešavaju nesreće i to uglavnom sa tragičnim posledicama. Mnogo ljudi je poginulo na toj deonici - rekao je naš sagovornik.

(Kurir.rs)