Foto: Kurir, Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO!

BACALI SU OŠTRE PREDMETE NA BINU, MOGLI SU DA NAS POVREDE: Rasta se oglasio nakon snimka u kom njegovo obezbeđenje UDARA MLADIĆA!

Stars

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio video snimak na kom obezbeđenje repera Stefana Đurića Raste udara po glavi mladića iz publike, tim povodom oglasio se i Stefan Đurić Rasta.

foto: Kurir

Rasta tvrdi da se radi o snimku koji je nastao pre dve godine u Podgorici i da je pomenuti mladić, kako tvrdi, ugrozio njegovu bezbednost, kao i bezbednost njegovog benda, pa je obezbeđenje moralo da reaguje.

- Povodom snimka koji je osvanuo u medijima osećam potrebu, ali i odgovornost, da vam se obratim kako se ne bi širila pogrešna slika u javnosti. Sporna situacija odigrala se pre dve godine na mom koncertu u Podgorici, momci iz publike bacali su oštre predmete na binu, rizikujući da povrede kako mene tako i ostale članove benda - izjavio je Rasta.

- Lično sam zaustavio muziku i ukazao na njihovo loše ponašanje. U situacijama kao što je ova, kada su ugroženi izvođači i ceo tim na bini, obezbeđenje je dužno da reaguje. Važno je da napomenem da svaku vrstu nasilja osuđujem, da poštujem svoju publiku, da ih nazivam svojom braćom i sestrama i da su ovakvi incidenti na mojim koncertima retkost - dodao je on.

foto: Printscreen