Foto: Profimedia

astrologija

2 HOROSKOPSKA ZNAKA SU SPREMNA DA IDU DO KRAJA NA 1. SASTANKU: Ako osete da je hemija jaka, ništa ih neće SPREČITI da TO urade

Zanimljivosti

Prema astrološkoj analizi dva horoskopska znaka su najspremnija da "idu do kraja" sa nekim koga su tek upoznali, ako osete da je "hemija" jaka, a jedan znak Zodijaka uvijek će radije pričekati.

foto: Profimedia

Više od 15 posto Vodolija kaže da kod njih prvi sastanak obično završava seksom, zato jer žele znati da li valja taj aspekt odnosa i ima li smisla nastaviti se viđati, pokazalo je istraživanje onlajn veb stranice za upoznavanje Plenty of Fish.

Osim toga, pripadnici ovog horoskopskog znaka žele proveriti ima li seksualne hemije i ne vide ništa loše u ranom stupanju u odnose, gde se prvenstveno pouzdaju u svoj instinkt. To će prvenstveno učiniti ako im se neko doista sviđa, što kod njih može biti često.

foto: Profimedia

Drugi po redu horoskopski znak koji je voljan "ići do kraja" na prvom sastanku su Ribe, a 11 posto pripadnika ovog znaka priznalo je kako im je to praksa.

Najmanje šanse seksu na prvom sastanku daju Vage, koje smatraju takvo ponašanje bezveznim, oni vole igre zavođenja i iščekivanja, a važno im je i dobiti osećaj poštovanja i stvaran uvid u slaganje ličnosti.

Osim toga, ovo je istraživanje pokazalo da se barem 37 posto ljudi "vodi" horoskopom, barem u ljubavnim stvarima, a 20 posto njih kaže da ne bi davali potencijalnom partneru šansu ako im njihovi astrološki aspekti nimalo ne odgovaraju.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video: