Foto: Pritnscreen/Instagram

Ljubljana noću

E, OVAKO SE SLAVI Dončić potpisao ugovor života, pa organizovao žurku za pamćenje! Severina napravila šou, Marjanović među gostima

Ne potpisuje se svaki dan ugovor vredan 207 miliona dolara, pa je i normalno da, kada se to već desi, usledi velika proslava.

Košarka
> 16:12h

Luka Dončić je u utorak potpisao petogodišnji ugovor sa Dalasom čija je delegacija stigla u Sloveniju kako bi olakšala Slovencu posao nakon učešća na Olimpijskim igrama.

Dončić je obezbedio budućnost, a onda je organizovao veliku žurku u jednom restoranu u Ljubljani na kojoj su uživali saigrači iz reprezentacije, ali i pomenuta delegacija Maveriksa predvođena većinskim vlasnikom, Markom Kjubanom.

Dončić je odlučio da pozove Severinu da pesmom uveseli goste, a žurka sa jednom od najpopularnijih pevačica na Balkanu je ispraćena i fantastičnim vatrometom.

Pored brojnih košarkaša iz Slovenije, na velikoj zabavi je uživao i Boban Marjanović, Lukin prijatelj i saigrač iz Dalasa, prenosi portal siol.net.

Miško Ražnatović, poznati košarkaški agent je potvrdio da je Marjanović takođe u Ljubljani potpisao produžetak saradnje sa Maveriksima, a večernje sate je proveo na žurki za pamćenje.

Kurir sport