Foto: Proifimedia

priznao sve

DEJVID ŠVIMER KONAČNO RAZVEZAO JEZIK: Glumac se oglasio posle šuškanja da je u vezi sa DŽENIFER ANISTON

Pop kultura

Nedavno su se proširile priče da su se Dženifer Aniston i Dejvid Švimer, koji su glumili Rejčel i Rosa u seriji Prijatelji, zbližili i u stvarnom životu.

foto: Profimedia

Međutim, Dejvid je putem svog portparola odbacio ta nagađanja. Rekao je da nije istina da je u vezi sa Dženifer, piše Page Six.

Da podsetimo, izvor blizak glumcima je za magazin Closer otkrio da su nakon specijalne epizode Prijatelja počeli da provode mnogo vremena zajedno.

foto: Profimedia

- Nakon okupljanja postalo je jasno da je razmišljanje o prošlosti uzburkalo osećaje kod njih oboje i da je hemija koju su osećali još prisutna. Ubrzo su se počeli dopisivati, a prošlog meseca je Dejvid odleteo da je poseti - rekao je izvor za magazin Closer.

Vreme su, kaže izvor, provodili u domu Dženifer Aniston.

foto: Profimedia

- Takođe su viđeni kako piju vino u jednom od njenih omiljenih vinograda u Santa Barbari. Bilo je očito da između njih postoji jaka hemnija - dodao je izvor.

Glumci su tokom snimanja specijalne epizode Prijatelja priznali da su bili zaljubljeni jedno u drugo, ali da između njih nije ničega bilo i da su sve emocije kanalisali u likove koje su glumili.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: