Foto: Printscreen/Instagram

samo bahato

KARDI BI KUPILA ĆERKI (3) TORBICU SA KRISTALIMA, OD CENE SE PADA U NESVEST: Komentari na mrežama BRUTALNI, reperka ne haje! (FOTO)

Pop kultura

Reperka Kardi Bi je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira sa svojom trogodišnjom ćerkom Kaltčr (Kulture). Pažnju je ukrao modni dodatak koji je devojčica držala u ruci.

foto: Printscreen/Instagram

Kardi je svojoj ćerki kupila skupocenu torbicu, čija je cena 50 hiljada dolara (oko 42.000 evra), piše britanski The Mirror.

"Ja i moj najbolji prijatelj zauvek", napisala je reperka u opisu fotografija.

Žuta personalizovana dizajnerska torba po sebi ima hiljade kristala u srebrnim i duginim bojama. Kardi Bi i Ofset su se navodno nedeljama dogovarali sa dizajnerima oko izgleda torbice, u koju je uloženo više od 100 sati rada.

foto: Printscreen/Instagram

Ovaj poklon podelio je mišljenja njenih pratilaca. Dok brojni obožavaoci reperke misle kako je ovo divan poklon za devojčicu, ima i kritičara koji smatraju da je preskupo detetu kupiti ovakvo nešto.

foto: Printscreen/Instagram

"Apsolutno je odvratno što je ova besramna slavna osoba poklonila personalizovanu torbicu od 50.000 dolara svojoj razmaženoj ćerki. Kardi Bi je jadna", "Sve dok to mogu da priušte i nauče devojčicu zahvalnosti i navici dobrog rada, neka to rade", "Baca tolike pare na torbu za dete, a na svetu postoje ljudi čiji bi se životi promenili s tim novcem", "Vredno radi za novac, pustite ženu da živi", neki su od komentara fanova.

foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: