Foto: Printscreen

uvek je nosila maramu

SVI PRIČAJU O IZGLEDU NOVINARKE CNN PRE I POSLE DOLASKA TALIBANA! Sada se i ona oglasila i otkrila šta je zapravo istina FOTO

Ceo svet bruji o tome kako je novinarka CNN-a Klarisa Vord nakon dolaska talibana u prestonicu kabula skinula nakit i pokrila se, poznata novinarka se oglasila i otkrila da je ona zapravo uvek na ulicama Kabula nosila maramu.

Planeta
> 15:49h

Vord jedna je od retkih žena među novinarima koja je ostala da izveštava sa ulica Kabula, prestonici Avganistana koju su u potpunosti u nedelju popodne okupirali talibani, dok hiljade građana i stranaca pokušavaju da pobegnu.

Ona se čak u jednom momentu i slikala pored talibana, a sada se oglasila u vezi sa tim što je tokom izveštavanja sa ulica Kabula obukla hidžab.

''Ovaj mim (viralni sadržaj koji se širi od korisnika do korisnika, ali u varijacijama nekog osnovnog koncepta) nije tačan. Na gornjoj fotografiji izveštavam sa privatnog imanja. Na donjoj sam na ulicama Kabula koga su zaposeli talibani. Uvek sam nosila maramu na ulici u Kabulu, mada ne sa kosom potpuno pokrivenom i hidžabom. Dakle, postoji razlika, ali ne baš toliko velika'', napisala je ona na svom Tviter nalogu.

Na njenom Tviter nalogu objavljena je i fotografija tokom intervjua sa Gulom Ahmadom Kaminom članom parlamenta u Kandaharu u Avganistanu gde se vidi da je ona zaista pokrila glavu maramom.

Kurir.rs