Foto: Printscreen/TLC

HIT

OKRENUO MI SE ŽELUDAC KAD SAM VIDELA ŠTA MI JE MAJKA POKLONILA ZA SVADBU! Rešila je da uštedi novac, pa odabrala OVU GNUSNU STVAR!

Žena

Šeli Votson je majka koja sebe opisuje kao škrticu koja odbija da bespotrebno troši ogroman novac.

Naime, ona kaže da je o poklonu za ćerku koja se udaje dugo razmišljala i rešila da ne prelazi budžet od 750 dolara. Tako je za poklon ćerki Britani nabavila polovan veš, jer joj se to idealno uklopilo u budžet.

Šeli je ćerki pozajmila svoju ogrlicu za venčanje. ali kako tradicija kaže da za venčanje treba da joj da i nešto staro.

- Rešila sam da to bude veš koji sam ja nosila u svojoj bračnoj noći. Taj korset je fantastičan, iako dosta iznošen - kaže.

- Neću da nosim to i u svojoj bračnoj noći mislim na mamu i tatu. Povraća mi se - kaže Britani, dok majka ne vidi ništa loše u svom poklonu.

foto: Printscreen/TLC

- Ako mislite da sačuvate novac, morate da budete štedljivi i da delite sve. Mi delimo sve, pa čak i veš - uverava Šeli, koja je uspela da čitavu svadbu organizuje za 750 dolara i ponosi se time.

- Najveća ušteda bila je u prostoru za proslavu. Umesto velelepnog imanja, otišli smo u lokalnu školsku teretanu i tamo smo sve organizovali, a sami smo pravili sendviče - ponosna je. Što se tiče torte, uštedela je tako što je tortu sama napravila, a od lokalne pekare pozajmila je "ukrasnu" tortu.

Kurir.rs

Bonus video: